Værd at vide før FCN-SønderjyskE

Kategorier


Morten Nordstrand har scoret i hver af de seneste fire kampe, han har deltaget i. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før kampen mod SønderjyskE

FC Nordsjælland spiller i dag lørdag kl. 17 i Farum Park mod SønderjyskE, og her er lidt detaljer om den spændende kamp

VIDSTE DU AT… …FCN nåede 19 Superligakampe i træk og langt over et år som ubesejret i Farum Park, inden den imponerende stime blev brudt med 2-3 nederlaget sidst til FCK. Men så kan tigrene passende starte en ny sejrserie i dag. …det er meget tæt på, at FC Nordsjælland i denne sæson kan slå tilskuergennemsnittet på 5.800 i Farum Park i mesterskabssæsonen. I så fald bliver FCN sikkert den eneste klub i Superligaen med tilskuerfremgang på hjemmebane. …Morten Nordstrand har scoret i hver af de seneste fire kampe, han har deltaget i. Nordstrand sad ligesom Nicolai Stokholm udenfor med karantæne i 0-0 kampen i Randers, men de kan begge være med igen. Til gengæld afsoner Conor O’Brien karantæne denne gang, og det samme gør Nicolaj Madsen fra SønderjyskE. …SønderjyskE er Superligaens næststærkeste udehold med 7 sejre og en uafgjort i 13 udekampe. I alt 22 udebanepoint til SønderjyskE, kun overgået af FCK med 24 point i 14 udekampe, mens FCN har hentet 21 point på fremmed græs. …Fodbold Samarbejde Nordsjælland før dagens kamp har afviklet Sommerland Sjælland Cup, det ene af de to årlige stævner for alle samarbejdsklubberne. De 22 deltagende hold løber alle æresrunde i Farum Park i pausen, hvorefter der er medaljeoverrækkelse til vinderne.