Ungt FCN-mandskab slået af rutinen

Kategorier


Ricardo Bueno fik kun de sidste få minutter på banen mandag mod FCM i Superligaen, men i dag spillede den brasislianske angriber en halvleg og scorede et flot langskudsmål. (Foto: Boesenfoto.dk)

Ungt FCN-mandskab slået af rutinen

FCN tabte 2-5 til FCK i dagens Reserveholdskamp, hvor gæsterne stillede med en stribe erfarne Superligaspillere og afgjorde kampen i 2. halvleg

FC Nordsjællands unge talenter holdt stand i en halvleg mod FCK’s langt mere Superligaerfarne hold i dagens kamp i Reserveholdsturneringen, men efter pausen gjorde gæsternes klart stærkere fysik udslaget. Så efter 2-2 i en lige 1. halvleg vandt FCK kampen i Farum Park klart med 5-2. FCN har et uhyre tæt kampprogram i Superligaen i øjeblikket med den udsatte kamp i Aalborg mod AaB torsdag aften og Superligakamp igen på søndag i Horsens. Midt i det hæsblæsende program lige efter de to påskekampe var det derfor især de unge spillere fra U/19 mandskabet, der måtte holde for hos tigrene. Det gik også ganske godt før pausen, hvor FCN to gange svarede godt igen efter FCK-scoringer. Det var endda FCN, der var tæt på at komme i spidsen først, da Francisco Calvo flot headede et hjørnespark ind i det lille felt, og det gav en masse klumpspil. Men mål blev det først til i det 18. minut, da FCK førte et angreb fint igennem via Thomas Delaney til Rurik Gislason på fløjen, og indlægget fik Pape Diouf prikket i nettet fra nært hold. Udligningen kom mindre end ti minutter senere, da Lasse Petry spillede “OG” fri til skud. Føst fik en markspiller blokeret, men riposten var “OG” over med det samme og knaldede bolden i kassen til 1-1. Herefter havde Lasse Petry et nærgående skud, og FCK ramte overliggeren i et godt forsøg. Gæsterne scorede til 2-1 i det 39. minut, da Martin Vingaard flot sparkede op i hjørnet uden chance for keeper Jannich Storch på et direkte frispark. Men ganske kort før pausen var der igen balance i regnskabet, da Ricardo Bueno resolut fyrede af fra lang afstand efter en dårlig clearing. Buenos skud strøg i mål via indersiden af stolpen til 2-2. Efter pausen kom FCK for hurtigt og for let foran 3-2 efteret helt unødvendigt hjørnespark ved Sølvi Ottesen, og resten af kampen var med klar FCK dominans. FCN sluttede efter udskiftninger med et næsten rent U/19 mandskab og havde meget svært ved at skabe organiseret angrebsspil. FCK kunne sætte trumf på med endnu to scoringer. Du kan se FCN’s mål og høre fra Reserveholdstræner Peter Feher på fcntv.dk Reserveholdsligaen: FCN-FCK 2-5 (2-2)
Mål: 18. minut 0-1 Pepe Diouf. 26. minut 1-1 Oguzhan “OG” Aynaoglu. 39. minut 1-2 Martin Vingaard. 44. minut 2-2 Ricardo Bueno. 48. minut 2-3 Sølvi Ottesen. 65. minut 2-4 Pape Diouf. 79. minut 2-5 Christoffer Remmer.
FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
Jannich Storch
Francisco Calvo
Ricardo Bueno (ind i 46. minut Kalil Faizi)
Lasse Petry (ind i 46. minut Hakan Redzep)
Oguzhan “OG” Aynaoglu
Kamal Issah
Kristian Lindberg
Emiliano Marcondes (ind i 59. minut Mikkel Jensen)
Nicolai Johannessen
Simon Lund (ind i 59. minut Pascal Gregor)
Mathias Mejer (ind i 75. minut Phillip Zinckernagel)