Truppen klar til SønderjyskE

Kategorier

Truppen klar til SønderjyskE

FC Nordsjælland finpudsede fredag de sidste ting på træningsbanen inden opgøret lørdag kl.17.00 i Farum Park.

Efter nederlaget til FCK i Farum Park skal en ny periode kickstartes i Farum Park uden nederlag, og det starter lørdag mod SønderjyskE når Champions League kvalifikationen skal jagtes. – Der venter os en svær modstander som kan gøre ondt på os, men vi ved også, at hvis vi spiller en rigtig god kamp og leverer vores bedste, så får SønderjyskE det os svært. Jeg forventer mig faktisk lidt af et brag, så der er absolut ingen grund til ikke at komme på stadion. Det er to angrebslystne hold der går efter en sejr. Men vi skal tilbage på sejrsporet her i Farum Park, og det gør vi ved at spille vores eget fremadrettet spil, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan høre mere fra Cheftræneren i videoen ovenfor. I forhold til sidste uges trup, så vender Nicolai Stokholm og Morten Nordstrand tilbage fra karantæne, hvorimod Uffe Bech og Joshua John stadig sidder udenfor med slitage og skader. Truppen til kampen mod SønderjyskE i Farum Park lørdag 27. april kl.17.00: 1. Jesper Hansen
16. Thomas Villadsen 
2. Jores Okore
3. Francisco Calvo
5. Anders ‘AC’ Christiansen
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
11. Morten Nordstrand
13. Oguzhan “OG” Aynaoglu
17. Søren Christensen
19. Mark Gundelach
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
24. Kamal Issah
30. Lasse Petry
33. Pascal Gregor
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg
Marcus Ingvartsen (U/17)