Truppen klar til Randers

Kategorier

Truppen klar til Randers

FC Nordsjælland skal søndag i en vigtig kamp mod Randers FC, hvor Superligaens 2.plads skal forsvares.

Randers FC har lige nu syv point op til FCN, og derfor kan en sejr over hestene fra Randers sørge for at sikre et fornuftigt udgangspunkt før de sidste runder i Superligaen. – Vi ved at der venter en svær kamp, men vi glæder til at komme over og forsøge at hente tre point. Jeg tror ikke man kan overdrive den betydning en sejr vil få her. Det siger sig selv, at en sejr over Randers vil betyde at det ser rigtig godt ud i forhold til den 2.plads som vi jagter. Jeg tror ikke det bliver en kunstudstilling, for det er ikke den nemmeste bane at få spillet til at gå rigtig hurtigt på, men vi har tidligere vist at vi kan indrette os efter forholdene, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan høre mere fra Cheftræneren i videoen ovenfor. Truppen til kampen mod Randers FC søndag 21. april kl.13.00: 1. Jesper Hansen
16. Thomas Villadsen 
2. Jores Okore
3. Francisco Calvo
4. Conor O’Brien
5. Anders ‘AC’ Christiansen
8. Patrick Mtiliga
13. Oguzhan “OG” Aynaoglu
15. Joshua John
17. Søren Christensen
19. Mark Gundelach
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
24. Kamal Issah
30. Lasse Petry
33. Pascal Gregor
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg
39. Nicolai Johannesen