Truppen klar til AaB

Kategorier

Truppen klar til AaB

FC Nordsjælland har spillerne klar til den tredje kamp på under en uge, når turen går til Aalborg.

FCN tager for tredje gang i sæsonen turen til Aalborg, da de to mandskabers sidste opgør blev afblæst efter bare 18 minutter på grund af for meget sne på banen. Det er altså den udsatte kamp som i morgen, torsdag, sparkes igang kl.18.00. FC Nordsjælland er kommet godt ud af påsken med to sejre i Farum Park over henholdsvis AGF og FC Midtjylland. – Jeg synes, vi står godt, og vi har fået lagt på. Vi er farlige i mange faser af spillet, og jeg føler virkelig at vi har en offensiv som er giftig, fortæller Hjulmand og sætter lidt fokus på vigtigheden af kampen mod AaB. – Der skal ikke kigges så meget på tabellen for at se at det er en vigtig kamp, vi kan sætte AaB i medaljestriden med en sejr, siger Cheftræneren. Hvis du vil høre mere fra Hjulmand om kampen kan du se videoen. Truppen til kampen mod AaB i Aalborg kl.18.00.:
1. Jesper Hansen
32. Jannich Stoch
2. Jores Okore
3. Francisco Calvo
4. Conor O’Brien
5. Anders AC Christiansen
7. Nicolai Stokholm
9. Ricardo Bueno
11. Morten Nordstrand
13. Oguzhan “OG” Aynaoglu
15. Joshua John
17. Søren Christensen
18. Uffe Bech
19. Mark Gundelach
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
30. Lasse Petry
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg
39. Nicolai Johannesen