Tilskuerrekord og forbedrede forhold

Kategorier


10.300 tilskuere til topbrag i Farum Park og masser af entusiasme. (Foto: Rie Neuchs)

Tilskuerrekord og forbedrede forhold

Mandag aften blev på mange måder en historisk aften i Farum Park.

Det første Superliga-nederlag i 13 måneder blev overværet af lige så mange tilskuere som til guldkampen i 2012 mod Horsens og stadionrekorden blev dermed matchet. 10.300 tilskuere oplevede en helt elektrisk stemning i Farum Parks intime rammer, hvor mere end 500 tilskuere måtte gå forgæves og konstatere, at det havde været en god ide at sikre sig plads i god tid online. Køen til billethuset var lang, og da antallet af uafhentede billetter ikke kunne matche den store efterspørgsel måtte rigtig mange mennesker desværre vende snuden hjem og se kampen på TV, hvor hele 336.000 fulgte kampens anden halvleg. Inde på tribunerne var der fuldstændigt pakket til sidste plads. Det betød, at der på især C-langsiden var flere, der måtte sætte sig på trapperne, hvilket naturligvis ikke er optimalt. Årsagen til dette skal findes i, at FC Nordsjælland har valgt at sikre fri adgang mellem de tre tribuner, hvor hjemmeholdets fans opholder sig, således at de mange familier med børn kan bevæge sig frit rundt på stadion og hygge sig med venner og bekendte. Dette betød desværre også, at flere tilskuere med billetter til andre afsnit rykkede på langsiden, hvorved at tilskuere med billetter til C-tribunen oplevede, at der ikke var plads til dem. Dette har naturligvis vores fokus, og det vil overvejes til næste sæson, udelukkende at sælge nummererede billetter eller på anden måde afskære tribunerne til kampe, hvor der forventes fuldt hus. Under alle omstændigheder vil FC Nordsjælland gerne takke de mange fremmødte tilskuere. Vi håber at se rigtig mange igen til de afgørende kampe om Champions League-kvalifikation og de sølvmedaljer, der vil betyde at FC Nordsjælland med guld, sølv, bronze og to pokaltitler på kun 10 år, vil have vundet alt, der er at vinde i dansk fodbold. KØB OG PRINT DINE BILLETTER TIL SÆSONENS ALTAFGØRENDE MEDALJEKAMPE: KLIK HER