Stokholm: Vi har angrebet foråret rigtigt

Kategorier


Nicolai Stokholm er altid garant for en 100% indsats. (Foto: Boesenfoto.dk)

Stokholm: Vi har angrebet foråret rigtigt

FC Nordsjælland har præsteret godt med 17 point i otte kampe og er fortsat forårets hold med udsigt til sølvmedaljer og Champions League kvalifikationsspil.

Inden starten på forårets 13 spillerunder var FCN på andenpladsen med AaB, OB og Randers tæt efter sig. Her otte runder henne i forårets program har FCN som forårets hold hentet 17 point og lagt solid afstand til forfølgerne. FCN har virkelig angrebet foråret som bebudet, og det åbnede endda for et ægte topbrag mod FCK i sidste hjemmekamp. Anfører Nicolai Stokholm er således generelt tilfreds med det forår, FCN hidtil har leveret: – Jeg synes, vi har angrebet foråret rigtigt, og jeg er tilfreds med både indsatsen og pointhøsten. Vi har været dygtige til at vinde fodboldkampe. Det gjorde vi ikke i træningskampene, men da det gjaldt point, var vi der. – Vi har angrebet foråret, som vi bebudede, at vi ville, og det gjorde kampen mod FCK så spændende. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke fik det ud af den kamp, som vi havde chancen for. Det var vores første nederlag, men nu må vi videre og kigge fremad, siger Nicolai Stokholm. Det var første gang i over et år, FCN tabte i Fort Farum Park, og nederlaget lukkede også for drømmen om at genvinde mesterskabet. Men med den store afstand til FCK inden foråret, var det også sølvet, der var tigrenes mål for sæsonen, og FCN ligger lunt på andenpladsen inden de sidste fem spillerunder: – Nu skal vi koncentrere os om at tage det sølv, som flere klubber meldte ud, at de ville gå efter i foråret. Det ligger i vores egne hænder at klare det, og det er da meget positivt. Vi må holde fokus på én kamp af gangen, og vi skal tilbage på sejrskurs nu efter to kampe i træk uden sejr. Det er lang tid siden, vi har prøvet det. – Derfor er der kun fokus på kampen mod SønderjyskE lige nu. De har vist sig som et meget stærkt udehold og kommer med masser af selvtillid efter tre sejre i træk, så der venter en meget tæt kamp mod dem, forudser Nicolai Stokholm. Hvis det lykkes FCN at sikre sølvet, kan tigrene igen se frem til muligheden for at spille sig i Champions League efter sommerferien: – Det er ikke det, vi spekulerer mest på lige nu, men det gør sølvet ekstra attraktivt, at det giver billet til Champions League kvalifikation. Som fodboldspiller stiler man selvfølgelig altid efter det højest opnåelige, lyder det fra den 37-årige FCN-anfører, der har sagt ja til at tage en sæson mere på topplan.