Sæsonkortholderne gav FCN opbakning i Horsens

Kategorier

Sæsonkortholderne gav FCN opbakning i Horsens

Der var godt fyldt på udebaneafsnittet i søndagens kamp mod AC Horsens.

I Farum Park begynder der at være flere og flere tilskuere og nu er klubben også begyndt at kunne mønstre mange fans på udebane. Det betød at der til søndagens kamp i Horsens var hele to busser fyldt med FCN-fans som havde taget turen med til det jyske. Det var selvfølgelig til stor glæde for spillerne på banen, som også gav de medrejsende fans en god oplevelse med en 2-0 sejr. Du kan se i videoen hvordan det gik på tribunen i og hvordan spillerne tager imod det gode initiativ. Hvis du kunne tænke dig at være med til at bakke op omkring holdet, så skal du sørge for at få købt din billet til mandagens kamp i Farum Park mod FCK. Kampen er kl.19.00. KLIK HER!