Reserverne tabte i Haderslev

Kategorier


Conor O’Brien kunne ikke spille Superligakamp søndag på grund af karantæne men fik i stedet fuld spilleltid i Reserveholdsturneringen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Reserverne tabte i Haderslev

På det gamle Haderslev Stadion løb reserverne fra FCN ind i et fortjent nederlag på 1-2 til SønderjyskE

Allerede efter syv minutters spil bragte Sønderjyske sig foran. Målet kom efter en fejlaflevering i FCN’s bagkæde. Bolden blev opsnappet, og skråindlægget blev sparket hårdt i mål forbi et noget passivt FCN-forsvar. FCN fandt aldrig spillet i 1. halvleg og det var ikke kun den stærke medvind og den knoldede bane, der var årsagen. Manglende bevægelse, dårlige touch på bolden og dårlige beslutninger var hovedårsagen. Det meste af spillet foregik midt på banen og bortset fra to gode Sønderjyske chancer samt nogle frisparksforsøg fra FCN og et frit skud fra Emiliano var ingen af holdene i nærheden af modstanderens mål. På et af FCN’s frisparksforsøg fik Emiliano godt træf på bolden, og den kunne via ”muren” gå i mål højt over Kenneth Stenild i SønderjyskE-buret. I 2. halvleg i den stride modvind fik FCN langt bedre fat i spillet og kunne bedre kontrollere kampen end i 1. halvleg. Den helt store kvalitet manglede dog, og det blev ikke til de helt store chancer. To gange kom henholdsvis Pascal Gregor og Andreas Maxsø til gode flade indlæg bag sønderjydernes bagkæde, men bolden nåede ikke frem. Emiliano havde det bedste forsøg i næsten fri position, men Stenild klarede skuddet. I den modsatte ende fik SønderjyskE en helt åben mulighed på en returbold efter standard, men Jannich Storch var hurtigt ude og fik blokeret sparkeren. I det 77 minut gik det dog galt for FCN. En dyb stikning på ydersiden af centerforsvaret til en blindsideløber blev flot omsat til mål, inden Jannich nåede at komme ud til skuddet. Et noget ærgerligt mål at lukke ind på det tidspunkt af kampen, hvor SønderjyskE ellers ikke havde været farlige. FCN forsøgte at lægge et hårdt pres til sidst i kampen., men det udmøntede sig ikke i de store chancer. FC Nordsjællands 1. Team Coach Flemming Pedersen vurderer kampen således:  – Sønderjyske vinder fortjent. De overmatchede os på fysik og direkte spil. Vi forsøgte at kontrollere kampen på vores egen måde, men var i dag ikke stærke nok til at fastholde spillet. Når vi så samtidig lukker to mål ind på en måde, som vi sædvanligvis dæmmer op for, så blev udfordringen simpelthen for stor for os i dag. – Souheib Dhaflaoui fra U/17 startede inde for første gang og viste prøver på sit store talent. Han var dagens positive overraskelse, siger Flemming Pedersen.

Reserveholdsturneringen:

SønderjyskE-FCN 1-2 (1-1)
Mål: 7. minut 1-0. 42. minut 1-1 Emiliano Marcondes. 77. minut 1-2.
FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
Jannich Storch
Pascal Gregor
João Pereira (ind i 60. minut Nicklas Mouritsen)
Andreas Maxsø
Francisco Calvo
Kamal Issah
Conor O’Brien
Emiliano Marcondes
Mathias Mejer (ind i 68. minut Mathias Hebo)
Philip Zinckernagel (ind i 46. minut Rasmus Jensen)
Souheib Dhafloui (ind i 60. minut Mathias Jensen)