Reserverne spiller i Odense

Kategorier


Francisco Calvo spiller med reserverne i Odense – foto:fcn.dk

Reserverne spiller i Odense

Mandag kl.14.00 skal FC Nordsjællands reserver i aktion i mod OB’s reserver.

FCN-holdet hentede i sidste uge mod AGF en flot 3-2 sejr i Århus, hvor flere af de unge spillere spillede rigtig stærkt. I sidste uge var det Kristian Lindberg som lavede to mål, det ene iøvrigt på straffe, og til sidst var det Hakan Redzep. Denne gang er det altså i Odense at holdet skal spille, og værterne har ikke fået den bedste start på foråret i reserveholdsrækken, de ligger nemlig nummer sidst og helt uden sejr. Det har dog været tætte kampe for OB-holdet med fire uafgjorte. FC Nordsjælland er i den anden ende af tabellen på 2.pladsen. De spillere som skal forsøge at hente tre point er: Thomas Villadsen
Oliver Weber (U/19)
Pascal Gregor (U/19)
Andreas Maxsø (U/19)
Francisco Calvo
Mathias Mejer (U/19)
Kamal Issah
Hakan Redzep (U/19)
Rasmus Jensen (U/19)
Philip Zinckernagel (U/19)
Khalil Faizi (U/19)
Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu
Simon Lund (U/19)
Nicklas Mouritzen (U/19)
Mathias Hebo (U/19)
Jacob Hilstrøm (U/19)
Emil Erbas (U/19)