Reserverne nappede endnu en sejr

Kategorier


OG sørgede for to af FC Nordsjællands mål og det bringer ham op på 5 mål i alt for reserverne – foto: fcn.dk

Reserverne nappede endnu en sejr

3-1 blev det over OB’s reservehold, hvor ‘OG’ scorede to mål og Rasmus Jensen et enkelt.

Det var en stærkt præstation på Fyn der sikrede FCN endnu en sejr i reserveholdsligaen, og det betyder at FC Nordsjælland bringer sig op på 12 point for 6 kampe. Det giver en 2.plads i rækken, men med én kamp mindre end FCK. FCN startede godt i kampen mod OB, og allerede efter fire minutter brød Philip Zinckernagel igennem i højresiden og spillede Rasmus Jensen fri bagude i feltet. Jensen sparkede den sikkert i kassen til 1-0. OB kom lidt bedre med i kampen, da FCN smed lidt for mange bolde væk i de næste tyve minutter, men i slutningen af 1.halvleg kom der igen styr på spillet og FC Nordsjælland gik til pausen med en 1-0 føring. 2.halvleg blev en klar styring fra FCN’s side af, og ‘OG’ scorede på en stikning fra Kamal Issah i det 55 minut. ‘OG’ ville dog ikke nøjes med det ene mål og scorede i det 68 minut, et flot mål, på et langskud udenfor feltet. Til sidst i kampen fik OB leveret en reducering af Cedric N’Koum. Det var da også en yderst tilfreds træner Peter Feher, som havde roser til holdet efter præstationen. – Vi sad på spillet i det meste af kampen, dog med en lille periode i første halvleg i OB’s favør, hvor vi smider for mange bolde væk. Men vi havde styr på presset og gav dem ikke lov til at spille, og så havde vi rigtig gode perioder på bolden til trods for den virkelig dårlige bane. – Det var tre flotte mål, og stor ros til Superliga-spillerne som gik forrest med godt spil og hårdt arbejde. Og vi er rigtig glade for at vi kan holde fast i vores stil, selvom det var svære baneforhold, fortalte Peter Feher. Næste gang reserveholdet skal i aktion er mandag den 29. april på udebane mod SønderjyskE. Reserveholdsligaen. Matchfacts: OB-FCN 1-3 (0-1)
Mål: 4. minut 0-1 Rasmus Jensen, 55. minut 0-2 Oguzhan ‘OG’ Aynaolgu, 68. minut 0-3 Oguzhan ‘OG’ Aynaolgu, 88. minut 1-3, Cedric N’Koum Startopstilling og indskiftninger:
Thomas Willadsen
Pascal Gregor
Andreas Maxsø
Francisco Calvo
Mathias Meyer (65. minut Nicklas Mouritsen)
Hakan Redzep (60. minut, Mathias Hebo)
Kamal Issah
Rasmus Jensen (63. minut, Jacob Hilstrøm)
Oguzhan “OG” Aynaoglu
Philip Zinckernagel (55. minut, Emil Erbas)
Khalil Faizi (20. minut, Simon Lund)