Reserverne kom under pres

Kategorier


OG kom endnu engang på tavlen i reserveholdsligaen – foto:fcn.dk

Reserverne kom under pres

FC Nordsjælland fik ørerne i maskinen i mod et effektivt AaB mandskab.

Det blev desværre til stort nederlag for de unge FCN-spillere i kampen mod AaB. Nemlig hele 5-2, efter en første halvleg som gik helt skæv i de sidste tyve minutter. De første 20 minutter forløb ellers ganske fornuftigt for FC Nordsjælland, som sad på spillet og havde flere gode chancer. Men det lykkedes altså ikke at få scoret på chancerne, i stedet for satte AaB turboen på og scorede to lynhurtige mål fra først Anders Due og Rolf Toft. Og kort før pause fløjtet var det igen AaB der scorede to gange. Først var det Mathias Wichmann og i det 45 minut var det Kayke der sørgede for 4-0. I pausen foretog FCN fire udskiftninger, men det var alligevel AaB som sørgede for 5-0 på mål af Kayke. Herefter var det dog FCN der satte sig på kampen, og overtaget i spil og chancer blev forvandlet til to mål. Først fra Oguzhan ’OG’ Aynaoglu som flot satte bolden i en bue uden om AaB-keeperen i det 71 minut. Bare fire minutter efter reduceringen kom der endnu et FCN-mål, fra U/17-spilleren Marcus Ingvartsen. Det blev ikke til flere scoringer i fra nogle af holdene og AaB kunne derfor rejse hjem med en 5-2 sejr. Du kan høre fra First Team Coach Flemming Pedersen her. Reserveholdsligaen: FCN-AaB 25. minut 0-1 Anders Due.
28. minut 0-2 Rolf Toft.
43. minut 0-3 Kayke.
45. minut 0-4 Mathias Wichmann.
49. minut 0-5 Kayke.
71 minut 1-5 Oguzhan ’OG’ Aynaoglu
75 minut 2-5 Marcus Ingvartsen FC Nordsjællands startopstilling:
Thomas Villadsen
Pascal Gregor
Nicolai Johannesen
Andreas Maxsø (ind i 46 minut Simon Lund)
Francisco Calvo (ind i 46 minut Mads Pedersen)
Conor O’Brien (ind i 46 minut Hakan Redzep)
Lee Rochester Sørensen
Anders ’AC’ Christiansen (ind i 46 minut Shouheib Dhaflaoui)
Oguzhan ’OG’ Aynaoglu
Khalil Faizi
Philip Zinckernagel (ind i 65 minut Marcus Ingvarsten)