Petry: Vi skal tilbage på vindersporet

Kategorier

Petry: Vi skal tilbage på vindersporet

Søndag er der kamp om Champions League kvalifikationen i Superligaen. FC Nordsjælland skal nemlig en tur til Randers, for at forsvare 2.pladsen.

Det er nemlig 2.pladsen som giver mulighed for flere spændende europæiske kampe, og det i sig selv er at mål for FC Nordsjælland. Randers har været godt spillende i hele sæsonen, og det bliver uden tvivl en hård kamp i det jyske. – Det er en rigtig vigtig kamp om 2.pladsen, og det er vigtigt at vi kommer tilbage på vindersporet igen efter mandagens nederlag mod FCK, fortæller Lasse Petry, som selv kan se frem til gode muligheder for spilletid, da anfører Nicolai Stokholm må sidde ude med karantæne. – Ja, Stokholm har karantæne, men det er ingen garanti for at det er mig der skal spille. Vi er nogle stykker som har gjort det godt til træning, og i reserveholdskampen i tirsdag, var der flere som spillede rigtig godt. Så det er fuldstændig op til Kasper at tage den beslutning, men jeg er selvfølgelig helt klar, hvis der bliver brug for mig på søndag, siger Petry. Du kan høre mere fra Petry i videoen ovenfor. Det er allerede kl.13.00 at kampen mod Randers FC skal spilles, og du kan stadig nå at komme med på busturen, så du kan støtte drengene i det jyske. Du kan købe din billet til den tur HER. Næste kamp i Farum Park er den 27. april og du kan købe din billet til kampen HER!