Okore: Jeg glæder mig vildt til at møde Cornelius

Kategorier


Jores Okore er klar til kampen mod FCK – foto: fcn.dk

Okore: Jeg glæder mig vildt til at møde Cornelius

Der er lagt op til en drabelig kamp i kampen, når FC Nordsjællands danske mestre mandag 15. april kl. 19 tager imod FCK i et tæt pakket Farum Park.

FC Nordsjællands Jores Okore og FCK-angriberen Andreas Cornelius vil nok hilse på hinanden mange gange i løbet af de 90 minutter, og Jores Okore ser frem til de mange intense nærkampe: – Det handler først og fremmest om, at vi som hold hjælper hinanden og forsvarer godt. Når det er sagt, bliver det da sjovt at spille overfor Cornelius, der er en stor og stærk fyr. Den duel glæder jeg mig vildt til ligesom jeg glæder mig til kampen. Han er stærk mand mod mand og bruger sin størrelse godt, så det bliver spændende at se, hvem af os der har mest fysisk styrke i nærkampene og hvem, der trækker sig bedst ud af den duel. – Det er altid lidt specielt at stå i direkte konfrontation med én, man kender så godt. Jeg kendte en del til Cornelius i forvejen, men vi er kommet meget tættere på hinanden under den seneste landsholdssamling. Han er en rigtig fin gut og en god spiller, siger Jores Okore, der håber at kunne drage fordel af sit kendskab til FCK-angriberen. – Vi får nok mange direkte konfrontationer, og duellerne mellem ham og mig kan godt blive en kamp i kampen. Vi stod også tit overfor hinanden ved træningerne med landsholdet, og der blev virkelig givet og taget. – På den måde har vi også lært hinandens gode og mindre gode sider bedre at kende, og det bliver spændende at se, hvem af os, der udnytter det kendskab bedst. Men vores interne regnskab afhænger også meget af den støtte, vi hver især får fra resten af vores hold. Det afgøres jo ikke mellem os alene. – Jeg glæder mig bare vildt til kampen mod FCK. Det er altid fantastisk at møde en topmodstander og blive presset maksimalt. Og så ser det jo ud til, at vi får støtte fra et tætpakket stadion, hvilket også giver os et ordentligt rygstød, fastslår Jores Okore. Der er godt gang i online-billetsalget på fcn.dk og i FCN Shoppen. Kort før onsdag middag rundede antallet af solgte og reserverede billetter 7.000 af de 10.300 tilgængelige pladser i Farum Park.

Så hvis du vil ind og se kampen, så er det nok ved at være på tide at få købt din billet. Det kan du gøre HER og selv printe dem ud.