Nichlas Rohde udlejet til islandske Breidablik

Kategorier


Nichlas Rohde skal igen i aktion for islandske Breidablik.

Nichlas Rohde udlejet til islandske Breidablik

FC Nordsjælland-angriberen Nichlas Rohde udlejes med omgående virkning til Breidablik, som han vandt sølv med i sidste sæson.

Sportsdirektør Jan Laursen: – Nichlas havde en rigtig god sæson for de islandske sølvvindere i sidste sæson, hvor han blev klubbens topscorer og i det hele taget gjorde det godt. Vi har i tæt og konstruktiv dialog med Nichlas selv besluttet at forsøge at gentage succesen og dermed sikre ham mere spilletid på et godt niveau, samt muligheden for at udvikle sig yderligere som menneske og spiller. FC Nordsjælland og den islandske klub har i forvejen et positivt samarbejde, som gør at Jan Laursen er helt tryg ved at sende angriberen på islandsk græs: – Det er en god klub og et hold, der kan lide at have bolden og angribe modstanderen. På den måde vil Nichlas Rohde kunne arbejde med mange af de samme ting, vi i dagligdagen praktiserer i FC Nordsjælland. Vi forventer at få en endnu bedre spiller tilbage efter endt udlejning, siger sportsdirektør Jan Laursen. Rohde skal være med til at hjælpe Breidablik i Europa League kvalifikationen til sommer. Nichlas Rohde er udlejet frem til nytår, og FCN har sikret sig en option for at sælge Rohde i sommerens transfervindue, såfremt der opstår en interessant mulighed.