Lettet AKP: Fokus på FCN’s videreudvikling

Kategorier


FC Nordsjælland og Allan K. Pedersen kan nu forsætte den positive udvikling – foto: Rie Neuchs

Lettet AKP: Fokus på FCN’s videreudvikling

Fredag formiddag er der faldet dom i sagen om bestyrelsesformand Allan K. Pedersens køb af FC Nordsjælland Holding A/S i 2008. Allan K. Pedersen frikendes i sagen om overdragelse af FC Nordsjælland. Samtidig justeres salgsprisen med 2,5 millioner kr. ud over 18,3 millioner FCN var værdi sat til  i 2008.

Allan K. Pedersen tager dommen til efterretning: – Jeg er naturligvis glad for, at sagen nu er slut og at den er faldet ud, som den er. Det er et større sagskompleks og i forhold til omfanget af forretningen og de store  advokatomkostninger, der er brugt på sagen ikke mindst af konkursboet, er der reelt tale om en mindre justering af salgsprisen. – Der har været sagt rigtig meget i denne sag, som har været trukket unødigt i langdrag i over 4 år. De markant største beløb i denne sag er advokatsalærene, hvilket vel egentlig siger alt. – Afgørelsen betyder, at der skal betales et mindre ekstrabeløb for klubben, men omvendt er sagen for mit vedkommende nu overstået og efter fem år slipper jeg nu endelig for at bruge mere tid og energi på den historie. – Jeg er rigtig glad for, at alle i min organisationen har bakket mig op hele vejen, og jeg er mindst lige så glad for, at vi sammen nu kan koncentrere os om, at drive og udvikle FCN yderligere. Vi er inde i en meget positiv udvikling, der på alle parametre peger i den rigtige retning, og det glæder jeg mig til at arbejde fokuseret videre med. – Ligeledes skal lyde en stor tak til alle partnere i FC Nordsjælland og mine mange forretnings forbindelser, der ubetinget har bakket op i alle årene. – Jeg synes ikke, man kan tale om en sejr eller et nederlag, Det er en afgørelse i en sag, der har været blæst voldsomt op og altså ender med en frifindelse og en justering af prisen, der er relativt lille i forhold til det, der oprindeligt er betalt. På den måde er det en god dag, og vi kan nu lukke sagen og komme videre.