Køb dine billetter til resten af forårets kampe NU!

Kategorier


Morten Nordstrand er tændt og scorer mål på stribe. (Foto: Boesenfoto.dk)

Køb dine billetter til resten af forårets kampe NU!

FCN kan se frem til fire fantastiske forårskampe i Farum Park som afslutning på sæsonen, og billetsalget er igang

FC Nordsjælland har fået en super start på dette forår. I vildt underholdene kampe har holdet tre gange vist tårnhøjt format hjemme i Farum Park, senest med påskens underholdende storsejre på 4-2 over AGF og 3-1 over FCM. Tigrene er tændte op til stimen af spændende hjemmekampe, der bliver altafgørende for medaljefordelingen. Ligesom sidste år da FC Nordsjælland snuppede mesterskabet for næsen af FCK, er der linet op til en fantastisk forårsafslutning i Farum Park. Tigrene satte kurs mod guldet med en sejr over FCK for næsten et år siden, og mandag 15. april kl. 19 er det netop de københavnske løver, der igen skal tæmmes på den hjemmebane, hvor FC Nordsjælland nu er uden nederlag i 19 Superliga-kampe i træk. Fort Farum Park er frygtet af alle modstandere efter over et år som ubesejret foran eget publikum. Målkongen Morten Nordstrand har genfundet storformen, og når ”Nordstjernen” er tændt er der altid målgaranti. Efter storkampen mod FCK venter endnu tre spændende kampe i Farum Park:
SønderjyskE lørdag 27. april kl 17,
OB fredag 10. maj kl. 18.30
Esbjerg 2. pinsedag d. 20. maj kl. 17
Den sidste kamp er sæsons sidste, og hvis alt går vel, ender det med en medaljefest i Farum Park. Der har været flot opbakning til FC Nordsjælland i forårets første hjemmekampe, og nu bliver der ligesom sidste år tæt besat af tilskuere, der vil være med til at bære tigrene frem mod nye triumfer. Køb din billet til dansk fodbolds nyklassiker FC Nordsjælland – FCK og alle de øvrige kampe med det samme. KLIK HER  og vælg dine billetter! Sådan sikrer du dig plads til FCN-FCK: KLIK HER