Jesper H.: SønderjyskE skal kæmpes ned

Kategorier

Jesper H.: SønderjyskE skal kæmpes ned

FCN-målmanden håber på mange tilskuere til lørdagens kamp mod SønderjyskE, men han håber også på en ny sejr i Farum Park.

For efter et nederlag til FCK og en uafgjort i Randers, så skulle man måske tro at selvtilliden var dalet i FCN-truppen, men det er ikke tilfældet. – Jeg har store forventninger til kampen, SønderjyskE har gjort det godt på det sidste, men vi glæder os og skal tilbage på sejrssporet. SønderjyskE skal kæmpes ned. Jeg håber på mange tilskuere, som skal hjælpe os med at hente en ny sejr i Farum Park. Selvom vi ikke har vundet i to kampe, så har det ikke betydet noget for selvtilliden, vi ved vi stadig er et godt hold når vi holder os til vores koncept, fortæller Jesper Hansen. Du kan høre mere målmanden i videoen ovenfor, hvor du også kan se målene fra sidste opgør mod SønderjyskE i Farum Park. Har du ikke fået købt din billet endnu til kampen, så skal du til at få det gjort, for der bliver godt fyldt på stadion. Du kan gøre det HER!