Hjulmand: Tre point og så er der fokus på Horsens

Kategorier

Hjulmand: Tre point og så er der fokus på Horsens

Det var ikke den bedste præstation i Aalborg, men de tre point tæller stadig efter 1-0 sejren over AaB.

En stærk påske blev fulgt op af endnu en sejr, og dermed blev AaB formentlig sat helt af i kampen om anden pladsen i Superligaen. Og allerede søndag venter der igen en kamp på udebane mod AC Horsens. – Vi skal juble over sejre, og vi har nogle defensive ting, som er godt og Jesper (Hansen, red.) har nogle vigtige redninger, men vi spillede ikke godt i dag. Nu er det noget med at slikke sårerne og nok snakke mere end vi træner og finde energi-niveauet hos de enkelte spillere, men det er klart at vi skal spille bedre end mod AaB, for ellers får vi ikke mange point, sagde Cheftræneren efter kampen i Aalborg. Du kan høre mere fra Kasper Hjulmand i videoen ovenfor.