Hjulmand: Masser at vinde endnu

Kategorier

Hjulmand: Masser at vinde endnu

Selvom det ikke lykkedes at slå FCK, så er der stadig meget at kæmpe for i resten af sæsonen.

Det blev til et ærgerligt nederlag til FC København på 3-2, og mesterskabet ligger nu umiddelbart i FCK’ernes hule hånd. Det betyder dog ikke at resten af sæsonen er ligegyldig, tvært imod, for allerede på søndag mod Randers FC venter der en vigtig kamp om 2.pladsen i Superligaen. – Vi er fuldstændig klar over at der er masser at vinde endnu. Den 2.plads har så meget godt i sig, man er sikret nogle rigtig store europæiske kampe og der er gode muligheder for at kunne komme i europæisk gruppespil. Og det er altså sølvmedaljer vi snakker om, det har vi ikke prøvet at vinde før i klubben. Så der er, så meget at spille for på den 2.plads, fortæller Cheftræneren og kigger frem imod søndagens kamp, som bliver uden en række profiler. – Nicolai Stokholm og Morten Nordstrand er ude med karantæne, og så fik Ricardo Bueno et lille riv i baglåret og Uffe Bech, som har problemer med sit ene knæ. Det er noget vi bliver nødt til at følge dag for dag, det afhænger af hvordan han reagerer på den træning vi giver ham. Det er alle træneres lod på denne tid af sæsonen at der kan komme skader og karantæner, men vi skal nok få et slagkraftigt hold klar til søndag mod Randers. Vi har rigtig gode folk som bare tripper for at få lov, siger Kasper Hjulmand.