Highlights: AaB-FC Nordsjælland 0-1

Kategorier

Highlights: AaB-FC Nordsjælland 0-1

Se eller gense sejren torsdagens sejr over AaB. Hvis ikke du var på stadion eller fik set kampen i TV3 Sport 1, så kan du her få et indblik i hvordan kampen forløb.

FC Nordsjællands mål kom efter et kort hjørnespark, hvor Uffe Bech driblede snedigt rundt på baglinjen og sparkede den hårdt ind i feltet, og AaB’s Thomas Augustinussen sendte derefter bolden i eget net. Det blev aldrig nogen fantastisk kamp fra FC Nordsjællands side af, men derfor er de tre point lige så gode. Du kan finde reaktioner og et længere sammendrag fra kampen på FCN TV. Næste gang FC Nordsjælland skal i aktion er på søndag ude mod AC Horsens. Men hvis du allerede nu går og overvejer om du skal se den næste hjemmekamp i Farum Park. Så skal du rykke hurtigt for at få billetter, det er nemlig den 15. april imod FCK. Du kan købe dine billetter til den kamp HER!