Glade børn til stævne i Farum Park

Kategorier


Superligaprofilerne Uffe Bech og Conor O’Brien overrakte medaljer til vinderne, her pigerne fra Jyllinge. (Foto: Boesenfoto.dk)

Glade børn til stævne i Farum Park

Se video fra Sommerland Sjælland Cup i Farum Park med 220 drenge og piger fra 22 samarbejdsklubber: KLIK HER

Lørdag før Superligakampen FCN-SønderjyskE afviklede FCN den årlige Sommerland Sjælland Cup for samarbejdsklubberne. 22 hold af årgang 04 drenge og 04-05 piger dystede i fire timer på banerne ved Farum Park. Efter stævnet var alle 220 drenge- og pigespillere inviteret til Superligakampen i Farum Park sammen med de næsten 100 ledere og op mod 400 forældre. I pausen fik alle de glade børn oplevelsen af at løbe æresrunde til hyldest fra de over 6.500 tilskuere. Vinderholdene fik efter æresrunden overrakt medaljer på banen af FCN-profilerne Uffe Bech og Conor O’Brien. Det var som sædvanlig en stor dag og en super oplevelse for børnene, som det fremgår af videoen her. Alle deltagerne blev desuden inviteret til endnu en fantastisk oplevelse i Sommerland Sjælland lørdag 22. juni, hvor der er FCN-dag i forlystelsesparken. Husk også, at der allerede igen sker en masse i og omkring Farum Park i forbindelse med næste hjemmekamp i Superligaen mod OB fredag 10. maj kl. 18.30. Køb dine billetter til FCN-OB ved at KLIKKE HER