Fodboldfest og masser af tilskuere mod SønderjyskE

Kategorier


Der er allerede godt fyldt på tribunerne til kampen mod SønderjyskE – foto: Rie Neuchs

Fodboldfest og masser af tilskuere mod SønderjyskE

Stigningen i interessen for at opleve FC Nordsjællands hjemmekampe i Farum Park fortsætter. Således er der allerede solgt og reserveret mere end halvdelen af alle pladser til kampen om 9 dage mod SønderjyskE, hvor det forventes at der igen kommer mange mennesker.

Billetsalgsansvarlig Jonas Grünfeld fortæller: – Siden vi indførte vores nye online billetsalg, er det gået støt og roligt fremad med salget på nettet. Det tog selvfølgelig ekstra fart til den udsolgte kamp mod FC København, og vi kan konstatere, at folk meget hurtigt har vænnet sig til, at sikre sig plads på forhånd. – Fredag middag er status, at ud af Farum Parks 10.300 pladser er næsten 5.800 solgt eller reserveret. Det er markant flere end normalt så mange dage før kampen, og selvom det er umuligt at vide, om folk bare køber tidligt for at sikre sig plads, er der ingen tvivl om, at vi igen kan forvente et flot tilskuertal. – Vi kan også allerede nu se, at folk er opmærksomme på de sidste to hjemmekampe, som kan blive afgørende for medaljeplaceringen. Til den sidste kamp, mod Esbjerg fB, er der allerede solgt et pænt antal billetter i forsalg, så vi kan kun tilråde alle, at købe i god tid. Tilskuertallet i Farum Park har været støt stigende i de senere år og alt tyder på, at denne sæson vil resultere i endnu et flot skridt i den rigtige retning. Så hvis du er en af dem som ikke har fået købt dine billetter endnu til de sidste kampe, så kan du gøre det HER!