Flot sejr til reserveholdet

Kategorier


Kristian Lindberg scorede to af FC Nordsjællands mål i Reserveholdets 3-2 sejr over AGF. (Foto: Boesenfoto.dk)

Flot sejr til reserveholdet

I reserveholdsturneringen vandt FCN med et meget ungt mandskab 3-2 i Århus over AGF

I det sidste kvarter af Reserveholdskampen i Århus jagtede FCN sejren mod et efterhånden meget træt AGF mandskab. Og belønningen fik tigrene i det 90. minut, da Hakan Redzep efter et godt gennembrud sparkede bolden fladt i mål forbi AGF-keeperen. Dermed vandt FC Nordsjællands reservehold 3-2 og fik oprejsning efter to nederlag i træk.

FCN startede kampen som lyn og torden og satte hjemmeholdet under pres fra første fløjt. Resultatet kom allerede efter 7 minutter. Lasse Petry vendte spillet hurtigt fra venstre mod højre til Mikkel Hansen, der med en knivskarp aflevering spillede Kamal Issah fri i dybden. Issahs hårde flade indlæg blev klinisk omsat til mål af Kristian Lindberg. Herefter kom AGF mere med i kampen, og FCN havde meget svært ved at få afstemt presset på århusianerne. Ikke ufortjent kom udligningen efter 26 minutter på et langt hjørnespark, der blev headet på tværs til en fri spiller uden chance for Thomas Villadsen. FCN kom dog hurtigt igen, og Ogushan “OG” Aynaoglu fremtvang et straffespark, da målmanden klippede ham, da han driblede uden om efter en god dyb stikning af Emiliano. Kristian Lindberg scorede til 2-1 for FCN. Resten af halvlegen var jævnbyrdig. 2. halvleg startede som første. FCN satte sig markant på kampen og allerede efter fire minutter blev Lindberg spillet helt fri med et fladt indlæg fra OG. Keeperen reddede flot med en fodparade.
FCN havde fået afstemt det høje pres i pausen, og AGF havde meget svært ved at spille sig ud af presset i 2. halvleg. Alligevel fik AGF udlignet til 2-2 efter en times spil efter lidt tilfældigt kontraspil frem og tilbage mellem holdene. En kold dukkert, men det slog ikke tigrene ud. I det næste kvarter tog FCN igen teten, mens hjemmeholdet hele tiden var farlige på kontraer. Men i det sidste kvarter var århusianerne møre, og FCN scorede fortjent sejrsmålet til allersidst.

Reserveholdsligaen. Matchfacts: AGF-FCN 2-3 (1-2)
Mål: 7. minut 0-1 Kristian Lindberg. 26. minut 1-1. 29. minut 1-2 Kristian Lindberg (straffe). 60. minut 2-2. 90. minut 2-3 Hakan Redzep.
Startopstilling og indskiftninger:
Thomas Willadsen
Mikkel Hansen (65. minut Pascal Gregor)
Andreas Maxsø
Francisco Calvo
Nicolai Johannesen (65. minut Simon Lund)
Lasse Petry (60. minut Hakan Redzep)
Conor O’Brien
Issah Kamal
Ogushabn “OG” Aynaoglu
Emiliano Marcondes (70. minut Souheib Dhafloui)
Kristian Lindberg (60. minut Mikkel Jensen)