FCNews eksklusivt på fcn.dk

Kategorier

FCNews eksklusivt på fcn.dk

I anledning af mandagens topbrag mod F.C. København har FC Nordsjælland valgt at lægge FCNews ud til alle.

Det betyder at du nu har mulighed for at få et indblik i nogle af de ting, som vi normalt bringer i vores nyhedsbrev. Så læs med nedenfor, og gense blandt andet sidste års sejr i Farum Park mod FCK.   FCN-FCK: Mestrene mod sidste sæsons sølvindere:
Forårets hold er gået til angreb FC Nordsjælland går til angreb.
Sådan lød budskabet fra tigrene inden starten på forårssæsonen, og de har i den grad levet op til alle forventningerne. FCN er så klart forårets hold I Superligaen med en pointhøst på 16 ud af 18 mulige i de seks kampe. Randers og Esbjerg har været næstbedst i forårets med 13 point. FC Nordsjællands forsvarende danske mestre er således toptændte, når de mandag kl. 19.00 tager imod sidste sæsons sølvindere fra FCK til topbrag i Farum Park. Tigrene har vundet fire kampe i træk og har på kun en uge ædt halvdelen af det forspring, de københavnske løver havde inden de seneste tre spillerunder. FCN satte også ny dansk rekord for Superligaen, da de fire sejre i træk blev sikret på kun 10 dage. Aldrig før har noget hold hentet 12 point på så kort tid. Forårssæsonen er ved at udvikle sig som sidste år, hvor FCN kom uimodståeligt fra baghjul og sikrede det danske mesterskab. Da blev kursen mod guldet endeligt sat med sejren over FCK i Farum Park. Gentager historien sig, som den så ofte gør i fodbold. Vær med og få en fodboldoplevelse. Køb billet KLIK HER Morten Nordstrand: Det kan ikke blive mandag hurtigt nok Ligesom resten af FCN-truppen glæder Morten Nordstrand sig vildt til kampen mod FCK, og ”Nordstjernen” er ekstra tændt efter en stribe scoringer: – Det bliver rigtig sjovt, for det er sådan nogle kampe, der gør, at det er så fedt at spille fodbold. Det kan ikke blive mandag hurtigt nok, lyder det fra Morten Nordstrand, der selv har fundet topformen og scoret i hver af de seneste tre kampe, han har spillet. – Jeg har i lang tid jagtet den form, jeg er i lige nu. Skader, sygdom eller uheld har længe hindret mig i at ramme topniveau, men nu er det ved at være der. Jeg har haft tid til at læresystemet og medspillerne rigtigt at kende, og når man som angriber først får hul på bylden, ryger den meget lettere i kassen. – Vi har nu bragt os i en situation, hvor de næste to kampe mod FCK og Randers vil give en os en pejling på, hvad sæsonen ender med, siger Morten Nordstrand. Al fokus er lige nu rettet mod mandagens brag i Farum Park, hvor FC Nordsjællands forsvarende mestre med en sejr for alvor kan høre historiens vingesus. Læs hele interviewet med Morten Nordstrand KLIK HER
Jesper Hansen havde en travl dag sidste år da FCK var på besøg, men sørgede for med mesterspil sammen med resten af holdet at holde FCK fra fadet – foto: Boesenfoto.dk Gense sidste års triumf mod FCK I sidste sæson var F.C. København på besøg i Farum Park med bare fem spillerunder tilbage i Superligaen. Den kamp betød at FC Nordsjælland dengang bragte point-forspringet ned på bare tre point, og de resterende kampe er historie. Hvis du ikke helt kan huske, hvorledes sidste sæsons kamp i Farum Park forløb, kan du få et gensyn i denne sammenklippede video. Frisk din hukommelse op og gense Mikkel Beckmanns flotte scoring i Farum Park. TRYK HER! Husk at få tilmeldt dig FCNews, således at du i fremtiden altid får de seneste nye informationer om FC Nordsjælland. KLIK HER!