FCN-truppen til kampen i Horsens

Kategorier


Patrick Mtilige er tilbage i truppen efter en spilledags karantæne. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN-truppen til kampen i Horsens

Hjulmand: Trods lidt trætte ben er vi er stadig sultne efter at spille kamp. Vi er sprængfyldt med selvtillid og går efter en sejr mere

Når tigrene i morgen sætter kurs mod Horsens, er det til den fjerde Superligakamp på kun 10 dage, men da det er med tre sejre i bagagen er humøret naturligvis højt før endnu en tur til det jyske, og træner Kassper Hjulmand glæder sig til kampen: – Jeg er en stor beundrer af Horsens. Der er blevet arbejdet fantastisk med holdet under Johnny Mølby, og Horsens bliver en hård nød at knække. Jeg synes, det er en beundringsværdig måde, de har arbejdet med tingene på i Horsens. Det er et hold med mange kvaliteter, der flytter sig og udvikler sig hele tiden. Det er spændende at følge, lyder det anerkendende fra Kasper Hjulmand. FC Nordsjællands cheftræner lægger ikke skjul på, at han forventer en ny hård og fysisk kamp, som hans spillere skal være klar til: – Der er kampe, der skal kriges hjem, og det kostede knubs sidst i AaB-kampen, hvor vi rykkede smertegrænser. Den slags koster ømhed og smerter, men de forsvinder igen. Det gør de tre point på tavlen heldigvis ikke. – Vi må konstatere, at vi er i en fase, hvor det ikke absolut er skønhed, der tæller. Der er andre præmisser, men det er også en del af fodboldspillet. Det kommer også til at gælde mod Horsens, der kan spille med stort tryk. Vi kan kun fjerne det tryk ved at holde fart i både fødder og bold. – Vi skal vise, at vi kan stå imod og give igen, og vi skal være bedre i duelspillet, end vi var i Aalborg. Vi må kriges om 2. boldene for at få vores spil til at køre. – Men selv om vi har lidt trætte ben, er vi stadig sultne efter at spille kamp. Vi er sprængfyldt med selvtillid og går efter en sejr mere. Vi er så glade for at spille kampe, og tre point mere vil være fantastisk. Vi brænder alt ud i morgen, og så trækker vi vejret i næste uge, siger Kasper Hjulmand, der sammen med resten af trænerteamet har valgt en trup på 20 mand til turen, hvoraf de 18 til kampen vælges i morgen. Patrick Mtiliga kan være med igen efter en spilledags karantæne, men til gengæld må Mario Ticinovic afsone karantæne denne gang.  Truppen til kampen i Horsens søndag 7. april kl.14.00:
1 Jesper Hansen
16 Thomas Villadsen 
2 Jores Okore
3 Francisco Calvo
4 Conor O’Brien
5 Anders AC Christiansen
7 Nicolai Stokholm
8 Patrick Mtiliga
9 Ricardo Bueno
11 Morten Nordstrand
13 Oguzhan “OG” Aynaoglu
15 Joshua John
17 Søren Christensen
18 Uffe Bech
19 Mark Gundelach
21 Ivan Runje
30 Lasse Petry
34 Emiliano Marcondes
36 Kristian Lindberg
39 Nicolai Johannesen