FCN-Sønderjyske: Husk at sikre dig plads

Kategorier


Sørg for at sikre dig din billet tidligt, så du kan opleve jublen sammen med resten af FCN-fansene – foto: Rie Neuchs

FCN-Sønderjyske: Husk at sikre dig plads

Champions League-jagten går ind i sin afgørende fase, og vil du sikre dig plads og undgå billetkø til lørdagens kamp mod SønderjyskE, er det en overordentlig god idé, at købe og printe dine billetter online.

Der er lagt op til endnu en fodboldfest i Farum Park lørdag kl. 17, hvor FC Nordsjælland skal tilbage på sejrssporet mod formstærke SønderjyskE, der kommer med et par flotte resultater i bagagen. For gæsterne handler det om ren overlevelse, for hjemmeholdet handler det om endnu flere store europæiske kampe. Kampens vigtighed mærkes tydeligt og på nuværende tidspunkt er mere end halvdelen af alle pladser i Farum Park solgt eller reserveret. Der er også god interesse for de sidste to kampe i sæsonen, så er du én af dem, som ikke har sikret dig plads endnu, så kan du gøre det HER!