FCN lammetævede Lyngby i U/19 Ligaen

Kategorier


FCN U/19 havde igen grund til jubel efter kampen mod Lyngby.

 FCN lammetævede Lyngby i U/19 Ligaen

Med en storsejr på 7-1 understregede de unge tigre værdigheden som rækkens tophold. U/17 spillede uafgjort 2-2 i Aalborg

U/19 Liga: FCN-Lyngby 7-1 (4-0)
Mål: 17. minut 1-0 Kalil Faizi. 21. minut 2-0 Mikkel Jensen. 25. minut 3-0 Philip Zinckernagel. 35. minut 4-0 Philip Zinckernagel. 50. minut 5-0 Simon Lund. 56. minut 5-1. 71. minut 6-1 Nicklas Mouritsen. 80. minut 7-1 Selvmål. FC Nordsjælland var virkelig i hopla lørdag formiddag, da Lyngby var på besøg til lokalopgør i U/19 LIgaen. De unge tigre understregede i den grad værdigheden som ligaens tophold ved at lammetæve Lyngby med hele 7-1 efter føring på 4-0 ved pausen. FCN startede ellers kampen i Farum Park lidt sløvt, og det gav Lyngby et par målchancer i de første minutter, hvor keeper Oliver Weber reddede FCN. Da hjemmeholdet endelig vågnede op til dåd, gik det imidlertid stærkt med at afgøre kampen. Efter et målløst første kvarter scorede FCN tre gange I løbet af små ti minutter, og føringen blev øget til 4-0, da Philip Zinckernagel scorede sit andet mål ti minutter før pausen. FCN spillede hurtigt og direkte, og hele holdet spillede med stor selvtillid, selv om modstanderen var formstærke Lyngby, der mødte frem med tre sejre i træk i bagagen. Simon Lund gjorde det til 5-0 i 2. halvleg, før Lyngby fik et trøstmål. Mod slutningen blev det så til 7-1 på scoring af Nichlas Mouritsen og et selvmål fremtvunget af et skarpt indlæg fra Mathias Mejer Knudsen. – Sådan er fodbold jo, når tingene kører. Drengene skal roses for at levere det krævede igen, og alt er nu op til os selv i afgørelsen af Ligaen. Holdet har vist, at det magter at klare det pres, det er at være tophold, og vi slutter turneringen af mod hele toppen, OB ude på lørdag, FCK, AaB, Esbjerg og AGF, siger cheftræner Peter Feher. U/17 Liga: AaB-FCN 2-2 (1-2)
Mål: 14. minut 0-1 Marcus Ingvartsen (straffe). 28. minut 0-2 Mathias Jensen. 38. minut 1-2. 62. minut 2-2. Det var meget svære arbejdsbetingelser for de to hold på grund af en knoldet bane og hård vind fra siden. FCN kom bedst fra start med to scoringer i løbet af den første halve time. Marcus Ingvartsen udnyttede sikkert et straffespark efter et lille kvarters spil, og det lykkedes også FCN at komme foran 2-0 ved Mathias Jensen, får nordjyderne slog igen med en reducering. Efter godt en times spil fik AaB desværre også udlignet til 2-2, og i slutfasen kunne kampen være gået til begge sider. Det var dog FCN, der havde de største chancer med tre muligheder til allersidst, men der blev ikke scoret yderligere. – Vi gik efter sejren, men uafgjort er et ok resultat i Aalborg. Drengene skabte de chancer, der skal til for at vinde, men det er selvfølgelig svært at vinde, når man lukker to mål ind. siger cheftræner Sune Jensen, der ser frem til at fortsætte den udvikling, holdet har været gennem de første kampe i foråret. FCN U/17 Liga spiller næste kamp i Odense mod OB på lørdag.