FCN forlænger med Mtiliga

Kategorier

FCN forlænger med Mtiliga

Arbejdet med at fremtidssikre truppen fortsætter og torsdag formiddag faldt de sidste detaljer på plads, således at FC Nordsjællands venstre back, Patrick Mtiliga nu også vil være at finde i rødt og gult de kommende to sæsoner.

Sportsdirektør Jan Laursen fortæller om forlængelsen: – Patrick er én af de bærende kræfter på holdet og har været en vigtig del af både mesterskabssæsonen og denne sæson, der har stået på både Champions League og topkampe i Superligaen. Vi er derfor, naturligvis, endog rigtig glade for, at vi og Patrick er blevet enige om, at forlænge kontrakten, så den nu gælder frem til sommeren 2015. – Vi arbejder kontinuerligt på at optimere truppen og her er det et vigtigt og ambitiøst signal, at vi kan arbejde videre med nogle af de spillere, der har været – og forhåbentlig fortsat vil være – profiler både for FC Nordsjælland og i Superligaen. Patrick Mtiliga selv er også en glad mand i dag: – Jeg er rigtig glad for at være i FC Nordsjælland. Vi spiller en omgang inspirerende fodbold og arbejder videre med at udvikle os og spillet i en positiv retning, og det vil jeg meget gerne være en del af i fremtiden. – Derfor er jeg glad for at FC Nordsjælland var interesseret i at forlænge og jeg har egentlig ikke tænkt i andre retninger. Jeg har været meget positivt overrasket over den professionalisme der er i hele klubben og den måde man målrettet arbejder både sportsligt og på alle andre områder, så jeg kan kun sige, at det er en god dag. Jeg glæder mig til at fortsætte, men også til at lære mere nyt og udvikle mig selv endnu mere. Den nye kontrakt med Patrick Mtiliga, der har spillet 54 kampe for FC Nordsjælland, løber til sommeren 2015.