FC Nordsjælland søger grafisk designer

Kategorier


Vil du hjælpe med at udvikle FCN’s visuelle udtryk? – foto: fcn.dk

FC Nordsjælland søger grafisk designer

FC Nordsjælland udvider organisationen med en fuldtidsstilling som grafisk designer.

Vi søger en kreativ, effektiv og dygtig grafisk designer, der med højt energiniveau kan medvirke til at videreudvikle FC Nordsjælland og koncernens selskabers visuelle kommunikation og udtryk. Du vil være med til at udvikle sammenhængende visuelle identiteter på forskellige platforme og medier, både på print, i vores netmedier, udsmykning i og omkring Farum Park og ad hoc opgaver i hele organisationen. Det kræver både god energi og højt humør, at være en del af FC Nordsjælland. Til gengæld får du ofte lov til at arbejde længe og være en del af en organisation i rivende udvikling på alle områder. Vi lægger vægt på, at du: – er en dygtig og kreativ grafisk designer, der kan håndtere Photoshop, Illustrator, After Effects og InDesign på højt niveau – har god sans for grafisk design, og gerne illustration – vil bidrage til det gode arbejdsmiljø med energi og grundighed Stillingen er fuldtids og løn vil være efter aftale og kvalifikationer. Fremsend din ansøgning, dit cv og portefølje til dkp@fcn.dk senest d. 30. april kl. 12:00. Eventuelle spørgsmål rettes også til dkp@fcn.dk. Mvh.
FC Nordsjællannd A/S