Billetstatus: FC Nordsjælland – FCK

Kategorier


Der bliver godt pakket på tribunerne til aftenens kamp – foto: Rie Neuchs

Billetstatus: FC Nordsjælland – FC København

Der er udsigt til topkamp, forårsvejr og fyldte tribuner, når FC Nordsjælland mandag aften tager imod FC København i Farum Park.

Således er alle andre afsnit end udebaneafsnittet udsolgt i online-salget. Der vil dog være et stærkt begrænset antal returnerede billetter til salg i FCN Shoppen, som åbner kl. 13:00. Kl. 17:00 åbner billethusene for information og afhentning af billetter. Eneste salg af billetter frem til kl. 18:00 vil være til FCK-afsnittet. Kl. 18:00 åbner salget i billethusene for eventuelt uafhentede billetter. FCK-fans henvises til familieafsnittet på C-tribunen eller B-tribunen, hvor der stadig er billetter at få. Du kan læse om billetinfo til kampen HER.   FC Nordsjælland opfordrer ALLE til at komme i god tid, da der vil blive tryk på indgangene op til kampstart!