AKP: Stor interesse for FCK-kampen

Kategorier


Der bliver tæt pakket igen i Farum Park, når FCK kommer på besøg. (Foto: Boesenfoto.dk)

AKP: Stor interesse for FCK-kampen

Online-billetsalget går allerede strygende til topbraget i Farum Park mandag 15. april kl. 19

FC Nordsjælland har ikke tabt en kamp på hjemmebanen Farum Park i mere end 12 måneder. Det mærkes på interessen for at se fodbold i det nordsjællandske, hvor FCN mandag d. 15. marts møder sidste års sølvvindere fra FC København på hjemmebanen. Billetsalget blev skudt i gang torsdag morgen og allerede fredag formiddag fornemmer man i mesterklubben, at det kan blive en helt speciel kamp: Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen fortæller: – Vi mærker helt generelt en stor og konstant stigende interesse for at se fodbold i Farum Park. Tilskuertallet er støt stigende, stemningen bliver bedre og bedre og vi har fuldt hus i vores VIP-lounger stort set hver gang. – Kampene mod FCK er altid noget specielt, og vi mærker klart at både foråret og den der sitrende fodboldstemning har indfundet sig igen. Vi har fået en forrygende start i ligaen med masser af mål, dejligt angrebsspil og flotte sejre og det er tydeligt, at folk glæder sig vildt til kampen mod FC København om halvanden uge. – Torsdag formiddag åbnede vi for online-salget af print-selv billetter til FCK-kampen på fcn.dk og det virkede nærmest som om, folk bare havde ventet på muligheden for at sikre sig en plads. Det er tidligt at sige, men der er slet ingen tvivl om, at det bliver en stor tilskuertræffer med mulighed for fuldt hus igen. Man skal i hvert fald tidligt ud, hvis man vil være helt sikker på at se den kamp live, fortæller bestyrelsesformanden. – Vi arbejder hele tiden med oplevelsen og billetserviceringen og online-billetsalget er i kraftig vækst. Det kommer også til at betyde noget for tilskuertallet til de sidste hjemmekampe i foråret, så jeg kan kun opfordre til, at man går ind på fcn.dk og sikrer sig sine billetter allerede nu, hvis man vil opleve den sidste, intense spurt i jagten på endnu et sæt medaljer, runder ”AKP” af. Gårsdagens 1-0 sejr i Aalborg bringer afstanden mellem de to klubber på 9 point, mens FCN nu har 4 point til Randers FC på 3. pladsen. Weekendens runde, hvor FC Nordsjælland møder Horsens, FCK møder OB og Randers FC møder Brøndby IF kan altså ikke ændre på topstillingen, men afstanden mellem holdene kan sagtens se anderledes ud op til opgøret mellem sidste års guld- og sølvvindere. Billetsalget fortsætter på fcn.dk.