Værd at vide før kampen mod AGF

Kategorier

Værd at vide før kampen mod AGF

FCN spiller Langfredag kl. 15 hjemme mod AGF. Her er lidt detaljer før den spændende kamp i Farum Park

VIDSTE DU AT…

…Patrick Mtiliga (billedet) i forårspremieren mod Horsens spillede sin kamp nr. 50 for FCN. Mtiliga kom til FCN fra Malaga i august 2011, og han får inden dagens kamp overrakt blomster for at have passeret 50 kampe med tigeren på brystet. …Søren Christensen, topscorer for FCN i sidste sæson med otte mål, lavede tre af sine træffere mod netop AGF i 5-3 sejren i Farum Park for knap et år siden. …AGF-angriber Stephan Petersen i perioden 2005 til 2009 spillede for FC Nordsjælland, og det blev til 76 kampe og 7 mål i FCN-trøjen. …AGF-træner Peter Sørensen sluttede sin aktive karriere i norske Ham-Kam, hvor han herefter blev assistenttræner i 2005. Året efter fik han assistentrollen i Vejle, indtil han i 2009 blev cheftræner i Fredericia. Peter Sørensen overtog AGF i 2010 og førte klubben retur til Superligaen efter kun en enkelt sæsons fravær. …FC Nordsjælland og AGF har mødt hinanden 26 gange i Superligaen, og statistikken er i favør af FCN, der har vundet 13 gange. 6 kampe er endt uafgjort, mens AGF har vundet 7. Kun 10 af kampene er spillet i Farum Park, og her har FCN også vundet halvdelen, mens to er endt uafgjort og tre med sejr til århusianerne. …tigrene kan gå på banen til kampen mod AGF med den ballast, at FCN ikke har tabt en Superligakamp i Farum Park i over et år nu. 17 Superligakampe på hjemmebane uden nederlag lyder rekorden i øjeblikket på. …kampen mod AGF er starten på 10 hektiske dage, hvor FCN skal spille fire Superligakampe, da den afbrudte kamp i Aalborg mod AaB er fastsat til at blive spillet lige efter påske torsdag 4. april.