U/19 også på medaljejagt

Kategorier


Kristian Lindberg er topscorer i U/19 Ligaen, og i søndags var han med på FC Nordsjællands Superligahold og scorede her “flyvende” med et hovedstød målet til 1-0 sejren over Horsens. (Foto: Boesenfoto.dk)

U/19 også på medaljejagt

FC Nordsjællands U/19 Ligahold starter på lørdag kl. 13 i Farum Park forårssæsonen fra positionen som nr. 1 i Ligaen. FCN U/17 spiller lige bagefter kl. 15.15

Det er ikke kun FC Nordsjællands Superligahold, der er på medaljekurs. Klubbens U/19 Ligamandskab har holdt juleferie som nr. 1 og går således også et særdeles spændende forår i møde. Der er 13 klubber i U/19 Ligaen, og FCN er præcis halvvejs gennem programmet med 12 kampe i efteråret, mens nogle af konkurrenterne, bl.a. AGF/Viby på andenpladsen har spillet 13 kampe. FCN fører med 27 point foran AGF med 26, og herefter følger OB med 22 og FCM med 21 point. Af de resterende 12 kampe har FCN hjemmebane i de 8, så det lover godt for holdet, der trænes af Peter Feher og Søren Krogh. Her i vinterpausen er truppen også forstærket med to spillere udefra, nemlig Mikkel Jensen fra Brøndby og Nicolai Johannesen fra Lyngby, og alle glæder sig til turneringsstarten, der byder på tre kampe i træk i Farum Park: Lørdag 9/3 kl. 13: FCN-SønderjyskE
Fredag 15/3 kl. 17: FCN-Vejle
Onsdag 27/3 kl. 17.45: FCN-FCK FCN U/19 kan også glæde sig over at have Ligaens absolutte topscorer. Det er Kristian Lindberg, der har nettet 12 gange i sæsonens første 12 kampe. Meget taler dog for, at FC Nordsjællands U/19 trænere må se bort fra topscoreren til lørdagens kamp, da Kristian Lindberg på det seneste har været i startopstillingen på Superligholdet og scoret både i træningskampen mod Malmø og i søndags mod Horsens i Superligaens forårspremiere. Se hele kampprogrammet for FCN U/19: KLIK HER Se stillingen i U/19 Ligaen: KLIK HER Se topscorerlisten i U/19 Ligaen: KLIK HER Også FC Nordsjællands U/17 Ligamandskab skal spille første turneringskamp hjemme i Farum Park på lørdag 9. marts kl. 15.15 mod Haderslev. Cheftræner Sune Jensen samt trænerne Daniel Pedersen og Martin Beck kan se frem til en forårspremiere med et mere ydmygt udgangspunkt end U/19, idet holdet er sidst i tabellem lige nu. Men det skal der ændres på i foråret. Kom og se både U/19 og U/17 i Farum Park på lørdag. Der er sikkert flere kommende Superligaspillere i aktion, og det er fodbold på højeste ungdomsplan. Se hele kampprogrammet for FCN U/17: KLIK HER Se stillingen i U/17 Ligaen: KLIK HER