U/19 kan tage førstepladsen tilbage

Kategorier


Cheftræner Peter Feher og træner Søren Krogh kan se frem til et spændende forår for FC Nordsjællands U/19 mandskab, der er på medaljekurs.

U/19 kan tage førstepladsen tilbage

FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab spiller i dag kl. 16.30 mod FCK i Farum Park

Det er ikke kun FC Nordsjællands Superligahold, der er på medaljekurs. Klubbens U/19 hold har også udsigt til metal og kæmper en tæt kamp med AGF/Viby om førstepladsen i Ligaen. Århusianerne er lige i øjeblikket rykket i front for U/19 Ligaen med 32 point for 15 kampe, men FC Nordsjælland med 30 point har kun spillet 14 kampe og kan i dag tage førstepladsen tilbage ved at slå FCK. Kampen spilles i Farum Park kl. 16.30. FCK ligger i øjeblikket på 9. pladsen i U/19 Ligaen med 17 point for 13 kampe, og FC Nordsjælland er klart det bedst placerede hold øst for Storebælt. Brøndby er på 6. pladsen og Lyngby nr. 10. FC Nordsjælland har også rigtig mange hjemmekampe i det resterende kampprogram, der lige efter påske ser således ud: Lørdag 6/4 kl. 15: Esbjerg-FCN
Lørdag 13/4 kl. 13: FCN-FCM
Lørdag 20/4 kl. 13: FCN-Randers Umiddelbart inden dagens U/19 Ligakamp mellem FCN og FCK kl. 16.30, spiller U/14 holdet en træningskamp kl. 14 mod Helsingborg.