Truppen til mandagens kamp i Midtjylland

Kategorier


U/19 spiller Kristian Lindberg scorede målet i 1-0 sejren over Horsens i forårspremieren og er med igen i Herning mandag aften kl. 19. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til mandagens kamp i Midtjylland

FC Nordsjælland må undvære karantæneramte Anders “AC” Christiansen i den svære kamp på MCH Arena i Herning mandag aften

MCH Arena i Herning er bestemt ikke tigrenes favoritbane, men FC Nordsjælland er tændt og klar til at gå på jagt efter den første sejr i over tre år på den bane mandag aften kl. 19. Faktisk har FCN kun vundet én eneste kamp på det sted, nemlig tilbage i efteråret 2009, hvor FCN vandt både ude og hjemme over FC Midtjylland. Siden har FCN ikke slået de midtjyske ulve i Superligaen, hvor de fleste kampe i de seneste sæsoner er endt uafgjort. Men til gengæld kan FCN så se tilbage på to pokaltriumfer i Parken mod netop FCM, så mentalt har begge hold noget med som ballast. Også rent aktuelt, da begge mandskaber indledte forårssæsonen på hjemmebane med en 1-0 sejr. FC Nordsjællands sejr i Farum Park over Horsens blev sikret af U/19 angriber Kristian Lindberg med sin første Superligascoring, og han  er også med i truppen igen til turen til Herning. Desværre er Anders “AC” Chrstiansen ramt af karantæne, og FC Nordsjællands trænerteam har valgt følgende bruttotrup på 20 spillere til opgaven: Truppen til udekampen mod FC Midtjylland mandag kl.19.00:

1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 3 Francisco Calvo, 4 Conor O’Brien, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 9 Ricardo Bueno, 11 Morten Nordstrand, 13 Oguzhan “OG” Aynaoglu, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 18 Uffe Bech, 19 Mark Gundelach, 21 Ivan Runje, 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah, 30 Lasse Petry, 35 Andreas Maxsø og 36 Kristian Lindberg.