Truppen klar til FCM

Kategorier

Truppen klar til FCM

FC Nordsjælland har truppen klar til påskens andet opgør i Farum Park mandag kl.15.00.

De sidste forberedelser inden morgensdagens opgør er færdiggjort og FC Nordsjælland er klar til at tage i mod FC Midtjylland i Farum Park. – Vi fik en rigtig dejlig sejr mod AGF, og nu er vi klar til den næste i rækken af kampe. Vi har mødt Midtjylland fornylig, og vi spiller næsten altid lige kampe i mod dem. De har stærke spillere, en mod en rundt på banen er de gode. Men vi er virkelig opsatte og glæder os rigtig meget til kampen. Vi går helt sikkert ikke igennem denne her uge med de samme spillere, og det er vigtigt at kunne bringe nogle spillere i nogle positioner, som modstanderne ikke forventer, fortæller Cheftræneren om de taktiske overvejelser der er før kampen. Du kan høre meget mere fra Cheftræneren om morgensdagens kamp i videoen ovenfor. Hvis ikke du allerede har købt din billet til kampen, så skal du skynde dig at få det gjort. Du kan købe din print-selv billet HER! Du kan også tjekke det fulde program for hvad der sker på kampdagen, så du ikke går glip af nogle af de mange spændende tilbud, som sker på kampdagen. KLIK HER. Truppen til kampen mod FC Midtjylland i Farum Park kl.15.00.:
1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 3 Francisco Calvo, 4 Conor O’Brien, 5 Anders AC Christiansen, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 9 Ricardo Bueno, 11 Morten Nordstrand, 13 Oguzhan “OG” Aynaoglu, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 18 Uffe Bech, 19 Mark Gundelach, 21 Ivan Runje, 23 Mario Ticinovic, 30 Lasse Petry, 34 Emiliano Marcondes og 36 Kristian Lindberg.