Truppen klar til AC Horsens

Kategorier

Truppen klar til AC Horsens

Trænerteamet havde lørdag formiddag mulighed for at kigge på det sidste detaljer inden det søndag går løs i Farum Park.

Og det er en flok sultne FC Nordsjælland spillere som kl.14.00 skal forsøge at hente tre point i land mod Superligaens nuværende nummer syv.
Cheftræner Kasper Hjulmand:
– Jeg kunne godt tænke mig at folk sad oppe på tribunen og så et sultent, spilleglad og fodboldglad mandskab, som spiller til og som virkelig ikke holder igen, fortæller Kasper Hjulmand og håber på at se mange tilskuere i Farum Park.
– Vi er hvor, vi skal være, og vi har nået det vi skal, så vi er klar til at slippe det hele løs, og så bare håbe på at vi spiller en god kamp. Forhåbentlig kommer der en masse mennesker for at se os spille, så vi kan få en god opbakning, siger Cheftræneren.
Du kan høre mere fra Kasper Hjulmand i videoen ovenfor, om hans forventninger til kampen og det Horsens hold som kommer på besøg.
Truppen til kampen mod AC Horsens i Farum Park kl.14.00:
1. Jesper Hansen, 2. Jores Okore, 4 Conor O’Brien, 5. Anders “AC” Christiansen, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Ricardo Bueno, 11. Morten Nordstrand, 15. Joshua John, 16. Thomas Villadsen, 17. Søren Christensen, 18. Uffe Bech, 19. Mark Gundelach, 21. Ivan Runje, 23. Mario Ticinovic, 30. Lasse Petry, 35 Andreas Maxsø og 36 Kristian Lindberg.
Husk at komme i god tid til søndagens kamp da der er indført nyt billetsystem. Du kan læse mere om hvad der sker på kampdagen søndagen. Således at du ikke går glip af noget.