Truppen klar til AaB

Kategorier

Truppen klar til AaB

FC Nordsjælland har den trup på plads som lørdag skal forsøge at hente tre point i Aalborg.

Det er topopgør imellem rækkens nummer to og nummer fire, og et opgør som plejer at være meget tæt. Sæsonens to kampe mellem de to mandskaber er forløbet med 1-1 i Aalborg og en 1-0 sejr i Farum Park til FC Nordsjælland. – Jeg synes, vi har spillet rigtig mange gode kampe mod AaB. Det er to hold som står rigtig godt til hinanden og jeg tror der kommer smæk på. Det plejer altid at være nogle lige kampe imod AaB. Jeg er meget imponeret af deres hold, det er et stærkt hold som har fået bygget godt på. Jeg synes, selv vi har fået en god start, der er altid ting vi kan gøre bedre og det arbejder vi selvfølgelig på, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan høre mere fra Cheftræneren i videoen ovenfor. Den trup som lørdag flyver til Aalborg er følgende: 1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 3 Francisco Calvo, 4 Conor O’Brien, 5 Anders AC Christiansen, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 9 Ricardo Bueno, 11 Morten Nordstrand, 13 Oguzhan “OG” Aynaoglu, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 18 Uffe Bech, 19 Mark Gundelach, 21 Ivan Runje, 23 Mario Ticinovic, 30 Lasse Petry, og 36 Kristian Lindberg. Du kan se kampen på TV3 Sport 1 eller følge opdateringer og billeder på FCN’s facebookside. Der er kickoff kl.17.00. Har du endnu ikke sikret dig plads til påskekampene i Farum Park mod AGF og FC Midtjylland, kan du allerede nu købe og printe dine billetter HER.