Trænerdag gav inspiration til samarbejdsklubberne

Kategorier


Dragør BKs årgang 2003 hold var blandt medierne til trænerdag i Farum Park. (Foto:www.boesenfoto.dk)

Trænerdag gav inspiration til samarbejdsklubberne

FC Nordsjællands samarbejdsklubber var i forbindelse med Superligakampen mod AC Horsens inviteret til trænerarrangement i Farum Park.

FCNs fodboldnetværk, Fodbold Samarbejde Nordsjælland, har som målsætning at løfte børne og ungdomsfodbolden i regionen. I søndags blev der afholdt et stort trænerarrangement inde i Farum Park, hvor mere end 70 trænere mødte op for at få inspiration fra FCNs T+ træner, Carsten Dohm og tre af FCNs egne specifiktrænere. Træningsmedierne var hentet i de tre samarbejdsklubber Skovshoved IF, Dragør BK og Helsingør IF, der stillede spillere i årgang 2002 og 2003 til rådighed. Trænerdagen var en stor succes for de gæstende trænere:

-Det var et helt fortrinligt arrangement. Det var meget illustrativt at man fik lov til at se øvelserne demonstreret i praksis, siger træner fra Farum BK, Jesper Østergaard.

Anders Fihl og Kim Soldbro fra Frem Hellebæk fik også en super oplevelse:

-Jeg syntes det var super, at man kunne gå fra den ene øvelse til den anden, og dejligt at man kunne se træningsøvelserne udført live og ikke kun gengivet på et stykke papir, siger Anders Fihl fra Frem Hellebæk.

-Det er et godt initatitiv med mange gode input og rigtig fint med fremvisningen af øvelser på banen. Derudover var der godt med information undervejs som vi kan bruge i den daglige træning. Jeg har taget mange noter, som efterfølgende vil blive benyttet hos os i Frem Hellebæk, siger Kim Soldbro.

FCN glæder sig over den flotte opbakning og ser frem til næste trænerworkshop. Du kan følge med i FSN aktiviteter i FSN kalenderen her. For mere information kontakt Dan Pedersen – dan@fcn.dk