To gange FCN på U/19-landsholdet

Kategorier


Lindberg scorede sejrsmålet mod AC Horsens – foto: boesenfoto.dk

To gange FCN på U/19-landsholdet

Kristian Lindberg og Nicolai Johannesen deltog begge i de to opgør imod det franske U/19-landshold.

I det første opgør i torsdags blev det til 1-1. I den kamp spillede Nicolai Johannesen 90 minutter i opgøret, mens Lindberg fik de sidste otte minutter på banen. Danskerne kunne desværre ikke følge op på den gode præstation fra om torsdagen, da Frankrig vandt 2-0 i det andet opgør. Det var på to scoringer i første halvleg. Det var et stærkt fransk mandskab, som det danske U/19-landshold var oppe imod, og selvom der i flere periode af kampen var godt spil, så var der alligevel for stor en forskel. FCN-matchvinderen fra Horsens-kampen Kristian Lindberg spillede samtlige 90 minutter, hvorimod Nicolaj Johannesen spillede de første 45 minutter. Næste gang det dansk U/19-landshold skal i aktion er 30.maj på hjemmebane mod Tyskland. Derefter sættes kursen mod Portugal, hvor man skal forsøge at kvalificere til EM i Elite Round.