Stokholm spillede igen fuld tid på landsholdet

Kategorier

x

Stokholm spillede igen fuld tid på landsholdet

FCN-anføreren var også tæt på at score sit første landskampmål, da Danmark måtte nøjes med 1-1 mod Bulgarien

Nicolai Stokholm var igen i landskampen mod Bulgarien foretrukket til startopstillingen af landstræner Morten Olsen, og ligesom i Tjekkiet spillede FCN-anføreren igen samtlige 90 minutter i aftenens VM kvalifikationskamp i Parken mod Bulgarien. Desværre måtte Danmark denne gang nøjes med det ene point for uafgjort 1-1. Dermed bliver det også meget svært for danskerne at komme med til VM slutrunden i Brasilien, men et lille håb er der stadig. Nicolai Stokholm spillede igen en rigtig flot kamp på Danmarks midtbane, og han var i sin 7. A-landskamp meget tæt på at score sit første landskampmål i en 1. halvleg, hvor Danmark havde de bedste chancer. To gange kom FCN-anføreren til afslutning efter hjørnespark. I den ene situation fik den bulgarske keeper klaret med en redning i vandret stil, og kort efter headede Stokholm lige forbi hjørnet på en svær bold. Desværre brændte Christian Eriksen kampens største danske tilbud før pausen, og så kom Bulgarien på sejrskurs i et kontraløb, inden det lykkedes Daniel Agger at udligne på straffespark til 1-1. Jores Okore og Jesper Hansen var også i landsholdstruppen, men uden at komme i kamp, og alle tre FCN-spillere er i morgen onsdag tilbage i FC Nordsjælland og med i forberedelserne til påskens to hjemmekampe. Det bliver en meget hektisk tid for FCN med fire Superligakampe på kun ti dage. De to første er Langfredag hjemme mod AGF kl. 15, og igen i Farum Park 2. påskedag mod FCM kl. 15. Køb allerede nu billet til de to kampe online.