Stokholm, Okore og Jesper H. udtaget til landsholdet

Kategorier


FCN-anføreren skal forsvare landsholdets farver – foto: Boesenfoto.dk

Stokholm, Okore og Jesper H. udtaget til Danmarks skæbne kampe

I slutningen af marts skal Danmark spille to meget vigtige kvalifikationskampe i håbet om stadig at kunne komme med til VM i Brasilien i 2014.

I de to kampe har Morten Olsen valgt at indlemme Nicolai Stokholm, Jores Okore og Jesper Hansen i den trup. FC Nordsjællands viceanfører Jores Okore har indtil videre spillet fem landskampe, og kæmper med Simon Kjær om en fast plads i det danske midterforsvarer. Den 16 år ældre Nicolai Stokholm har 13 landskampe på sit CV, og kan altså nu se frem til at være med omkring holdet i endnu to. Sidste skanse i FCN-målet Jesper Hansen har indtil videre sin A-landsholdsdebut til gode, og skal tage kampen op med Kasper Schmeichel og Stephan Andersen. Landsholdet kommer ikke til at have den sædvanlige base i Helsingør, da banerne ikke kan bruges, og derfor skal Hansen, Okore, Stokholm og resten af truppen hele vejen til Spanien for at være i træningslejr for at få de absolut bedste vilkår inden opgøret den 22. marts ude mod Tjekkiet, og fire dage senere i Parken mod Bulgarien. Bare tre dage senere skal Jesper Hansen, Jores Okore og Nicolai Stokholm igen i aktion, når der står Superliga på programmet. Det er AGF som kommer på besøg den 29. marts kl.15.00. En kamp, hvor du her på fcn.dk, de kommende uger kan læse mere om hvad du kan opleve før, under og efter kampen i Farum Park.