Stokholm en vigtig brik i landsholdets succes

Kategorier


Ligesom når han spiller i FCN-dress, havde Nicolai Stokholm også masser at juble over fredag aften i Tjekkiet i Danmarks nationaldragt. (Foto: Boesenfoto.dk)

Stokholm en vigtig brik i landsholdets succes

Nicolai Stokholm spillede alle 90 minutter og styrede midtbanen flot i Danmarks imponerende 3-0 sejr i Tjekkiet

– Vi glæder os til kampen tirsdag mod Bulgarien og håber, der efter det her resultat kommer mange mennesker i Parken og bakker os op. 12.manden betyder rigtig meget for landsholdet. Sådan lød det fra FC Nordsjællands Nicolai Stokholm i landsholdets træningslejr i Helsingør i går, efter at nationalmandskabet var kommet retur fra den succesrige kamp i Tjekkiet, hvor Danmark med en sejr på 3-0 sparkede nyt liv i VM-drømmen. Nicolai Stokholm spillede hele matchen som styrmand på midtbanen med den ro og det overblik, vi alle kender ham for fra FC Nordsjællands kampe, og den snart 37-årige Stokholm udfyldte rollen så overbevisende i fravær af karantænetamte William Kvist, at landstræner Morten Olsen har fået noget at spekulere over til tirsdagens vigtige kamp i Parken mod Bulgarien. Det var Nicolai Stokholms 6. A- landskamp, og han viste atter, at landstræneren altid kan stole på ham. Alderen trykker langtfra, selv om han fylder 37 år den 1. april. Og Stokholm selv er også frisk på at tage 90 minutter igen mod Bulgarien, hvis Morten Olsen giver genvalg. FCN har også målmand Jesper Hansen og forsvarsspiller Jores Okore med i A-landsholdstruppen, men de kom ikke i kamp mod Tjekkiet. Uffe Bech har været med U/21 landsholdet i Frankrig, hvor han spillede alle 90 minutter i venskabslandskampen, som Danmark tabte. Efter tirsdagens landskamp i Parken mod Bulgarien, vender FC Nordsjællands landsholdsspillere hjem til en travl påske med to Superligakampe i Farum Park. Her møder FCN Langfredag 29. marts kl. 15 AGF, og 2. påskedag 1. april kl. 15 kommer FC Midtjylland på besøg. Kom og se de spændende Superligakampe og vær med til at fejre Nicolai Stokholms fødselsdag mod FCM. Du kan købe billet online ved at KLIKKE HER