Stærk reserveholdstrup i kamp mandag

Kategorier


João Pereira og Conor O’Brien er begge med i truppen til mandagens kamp – foto: fcn.dk

Stærk reserveholdstrup i kamp mandag

Efter den afblæste kamp i Aalborg lørdag aften er der mulighed for at sende et stærkt hold i aktion i reserveholdsturneringen mandag kl.14.00 i Farum Park.

FC Nordsjælland måtte tage turen hjem fra Aalborg med kun 18 minutters fodbold i benene, da sneen overtog Aalborg stadion, og dermed gjorde det umuligt at forsætte spillet. Det betyder til gengæld at FC Nordsjælland mandag får mulighed for at stille med et yderst stærkt hold når AGF kommer til Farum for at spille i reserveholdsturneringen. FCN startede deres forårstogt med at vinde reserveholdsturneringen 6-1 over SønderjyskE, og ligger dermed nummer tre i pulje 1. Det er AGF som topper rækken, men de har spillet to kampe mere end FC Nordsjælland. Det er altså kl.14.00 at der er kickoff i Farum Park og der er gratis adgang til stadion. Der vil derfor være god mulighed for at se et næsten komplet Superliga-hold i aktion. Truppen som er udtaget er følgende:
3. Francisco Calvo, 4. Conor O’Brien, 5. Anders ‘AC’ Christiansen, 8. Patrick Mtiliga, 11. Morten Nordstrand, 12. João Pereira, 13. Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu, 15. Joshua John, 16. Thomas Villadsen, 17. Søren Christensen, 21. Ivan Runje, 23. Mario Ticinovic, 28. Nichlas Rohde, 30. Lasse Petry, 32. Jannich Storch, 34. Emiliano Marcondes (U/19) og Hakan Redzep (U/19)