Sol, medaljekamp og langelandsfest i Farum Park

Kategorier


Solen er klar til mandagens opgør i mod FC Midtjylland – foto: fcn.dk

Sol, medaljekamp og langelandsfest i Farum Park

Når de regerende mestre og bronzevindere mandag kl. 15:00 byder hinanden op til dans i Farum Park er rammerne præget af Langelandsfestivalens velkendte kendetegn.

Det er ikke bare påskens målfest, der kan fortsætte, når FC Nordsjælland og FC Midtjylland tørner sammen i det, der ser ud til at blive en smuk afslutning på påsken med solskin fra morgen til aften. Der er nemlig også festivalstemning, konkurrencer og gode tilbud i luften. KØB DIN BILLET TIL KAMPEN HER! Dagens kamppartner, Langelandfestivalen, byder velkommen til topfodbold bl.a. med en pausekonkurrence om to af de eftertragtede billetter til festivalen og efter kampen kan du købe festivalbilletter til den meget favorable pris af 1.000 kr. for voksne og 500 kr. for børn, billetten er gældende for alle dage (normalpris 1.500 kr.). Læs meget mere om langelandfestivalen her. Link:www.langelandfetival.dk Programmet: FC Nordsjælland – FC Midtjylland Anden påskedag, mandag d 1. april kl. 15:00 10:00 FCN Shoppen åbner
Kampdagstilbud: Vælg mellem flere FCN-kasketter for 
kun 50,- (normalpris 150,-) SE TILBUD

13:00 FCN Baren åbner 14:00 Dørene åbner Dagens kamppartner Langeland Festivalen byder på 
giraffer, festivaltilbud og meget mere 14:20 Spillerne går på banen til opvarmning og præsentation

14:50 Æresrunde for FSN-klubberne Frederikssund IK, 
Kalundborg GB, BFC Lundegården, KBK Hillerød, 
Helsinge F og Slagslunde/Ganløse IF

14:55 Begge hold på banen

15:00 Kick Off

Pause Pausekonkurrence om festivalbilletter

Efter kamp Autografzone
Få dit foto med din yndlingsspiller og alle autograferne. Spillerne kommer ud, når de er færdige i omklædningsrummet efter kampen og skriver autografer i hjørnet mellem A- og D tribunen. 
Husk: Der kan være spillere, der skal varme ned, behandles eller er til interviews med medierne. Zonen lukker senest 45 minutter efter slutfløjt.