Søren C.: Vi bliver stærkere og stærkere

Kategorier

Søren C.: Vi bliver stærkere og stærkere

Sidste sæsons FCN-topscorer Søren Christensen glæder sig over ankomsten af de nye spillere i FC Nordsjælland.

FCN’s kulturbærer er en af de spillere som har været længst tid i klubben, og er derfor et naturligt omdrejningspunkt for at få tingene til at fungere på og udenfor banen. Og netop det har været vigtigt i en fase hvor mange nye spillere skal lære holdet og klubben af kende. – Vi har fået fire point og det synes jeg er acceptabelt. En god hjemmesejr og en svær udekamp i Midtjylland. Spillemæssigt er vi selvfølgelig ikke hvor vi skal være, men der har været nogle gode momenter og vi forsætter processen og bliver stærkere og stærkere, fortæller Søren Christensen og føler at indkøringsfasen med de nye spillere går godt. – Der er nogle nye spillere, som skal spilles ind, og der vil være en lille forskel i forhold til sidste år. Men jeg synes dog ret hurtigt at vi har fundet ind i den rytme, som vi gerne vil have, og så kan vi selvfølgelig hele tiden bygge på relationerne og de små detaljer, siger sidste sæsons topscorer. Du kan se Søren Christensen og flere af de nye spillere i aktion to gange i påsken. For FC Nordsjælland spiller to gange på hjemmebane, fredag den 29. Marts og mandag den 1. April. Det er mod henholdsvis AGF og FC Midtjylland. Så skynd dig at få købt din billet til kampene HER!