Søren C: En kamp, vi altid husker

Kategorier


Søren Christensen scorede tre mål, sidst AGF gæstede Farum Park. (Foto: Boesenfoto.dk)

Søren C: En kamp, vi altid husker

Søren Christensen lavede hattrick, da FCN vandt 5-3 i den fantastiske kamp mod AGF for knap et år siden i Farum Park

På vej mod det danske mesterskab i sidste sæson var der en kamp, som publikum i Farum Park aldrig glemmer. Da AGF for knap et år siden sidst var på besøg, førte århusianerne både 2-0 og 3-2 ved pausen, inden FCN i en voldsom offensiv scorede tre gange og vandt 5-3. Det var Søren Christensen, der scorede de tre første mål for FCN i den imponerende sejr, og det er nok værd at tænke på, inden de to hold mødes igen Langfredag i Farum Park: – Selvfølgelig husker jeg den kamp. Det var da fantastisk at lave tre mål mod et hold som AGF, og det var sjovt at komme så stærkt tilbage i en kamp, hvor vi kom bagud to gange. – Jeg husker også kampen som symptomatisk for den sæson, hvor vi spillede mange gode kampe og havde tur i den. Vi havde ambitioner om at slutte så højt som muligt, og lige pludselig åbnede muligheden sig for det helt store, siger Søren Christensen. – Den kamp var også meget atypisk, da både vi og AGF var kendetegnet ved stærke forsvar, og egentlig synes jeg, det er lige så fedt at spille disciplineret og holde nullet, men mange mål som i den AGF-kamp giver jo en helt fantastisk stemning på stadion. – Vi glæder os også meget til at møde AGF igen på fredag, men vi skal have arbejdshandskerne på, hvis vi skal vinde. Jeg synes, AGF i denne sæson ser ud til at være mere afklaret i deres spillestil, og med sejren sidst over OB, viste de, at de forstår at stå kompakt. Det bliver en svær men spændende kamp for os, siger Søren Christensen. Se alle målene fra 5-3 kampen ved at KLIKKE HER. Udover kampen kl. 15 Langfredag mod AGF, spiller FCN også hjemme mod FCM 2. påskedag kl. 15. Du kan sikre billet til begge påskens kampe ved at KLIKKE HER.