Sne-kampen i Aalborg fastsat til 4. april

Kategorier


Sådan så banen ud i Aalborg efter kun 18 minutters spil – foto: fcn.dk

Sne-kampen i Aalborg fastsat til 4. april

Aalborg står endnu en gang til indtagelse efter at DBU har fået fastlagt datoen for kampen som måtte afbrydes på grund af for meget sne på banen.

Den nye kamp er blevet lagt den 4. April kl.18.00, og kampen bliver spillet helt forfra. Der har været snak om at kampen skulle startes fra det 18 minut, men det bliver altså 90 nye minutter som skal spilles i Aalborg. Sne-kampen i Aalborg bød altså kun på 18 minutter for FC Nordsjælland, så havde sneen overtaget banen og det gjorde det umuligt for spillerne at forsætte kampen. FCN TV snakkede efter den kamp med Nicolai Stokholm og Jesper Hansen om beslutningen om at afbryde kampen, du kan se de interviews HER. Inden FC Nordsjælland skal til Aalborg, så går det løs to gange i Farum Park. Første gang er på fredag mod AGF kl.15.00, og så igen allerede tre dage efter mod FC Midtjylland kl.15.00. Hvis ikke du har købt din printselv-billet, kan du gøre det HER.