Revanchelysten Jesper H.: Vi skal præstere mod FCM

Kategorier

Revanchelysten Jesper H.: Vi skal præstere mod FCM

Det er tre et halvt år siden at FC Nordsjælland sidst har slået FC Midtjylland i en Superliga-kamp.

Det er ikke en statistik som gør FCN-truppen stolt, og selvom det i mellemtiden er blevet til to pokaltitler for næsen af netop FC Midtjylland, så skal der altså nu revancheres for alt for mange Superliga-kampe uden sejr mod FCM. FC Nordsjællands Jesper Hansen er lige nu den målmand i Superligaen med flest clean sheets, og den stime håber han på kan bruges til at hjælpe holdet til sejr i Herning. – Det fortæller mig at jeg spiller på et rigtig stærkt hold, og derfor har et rigtig godt forsvar foran mig. Så derfor er det gået godt for mig i sidste sæson, men egentlig også i denne sæson, hvor det er blevet til ni clean sheets indtil videre. Det er et meget godt snit og jeg håber selvfølgelig på at kunne forsætte det på mandag mod FC Midtjylland, fortæller Jesper Hansen og løfter lidt af sløret for den hævntørst der ligger overfor FCM. – Vi må bare sige at vi har haft problemer derover (Herning, red.), så det er et af de steder hvor vi virkelig gerne vil vinde. Vi har haft nogle kampe hvor det har været tæt på og hvor vi ikke helt har ramt topniveauet. Jeg kan mærke på mine holdkammerater at det virkelig er et sted hvor vi gerne vil over og præstere og hente tre point. Nu skal det være, fortæller Jesper Hansen. Du kan høre mere fra Jesper Hansen i videoen. Det er altså på mandag kl.19.00 at der er kickoff i Herning mod FC Midtjylland.